Празничният Брой 313
Уважаеми читатели, новият брой на в. „Трибуна Арсенал” отново ще бъде с вас в празничния ден на най-голямото и най-старото машиностроително предприятие в България - „Арсенал”. Тази година се навършват 145 години от неговото основававне и 99 години от установяването му в Казанлък.

Брой 313 носи позитивизма и емоциите на утрешния ден, когато почти цял Казанлък ще се стече към фирмения стадион на „Арсенал”, за да стане част от едно неповторимо преживяване. За арсеналци това е специален ден, в който удовлетворението от свършената работа ще намери своя израз в празничната атмосфера, за която ръководството на дружеството се подготвя отдалеч. Програмата е богата, времето е прекрасно, доброто настроение е гарантирано.

В новия, 313 брой, на вестника разказваме за една достойна за уважение арсеналска фамилия, за млад човек, който по свой начин преборва житейските предизвикателства, за отличниците в стрелбите с пистолет, за арсеналските първенци в труда.

За почитателите на хартиеното издание, празничният брой на вестника ще бъде разпространяван на 6 октомври, в Деня на отворените врати.

А нетърпеливите да го прелистят виртуално могат да направят това на линка:https://www.zakazanlak.bg/archive/313.pdf