Отборите на Завод 0 доминираха в пролетните работнически турнири, проведени под егидата на Синдикалния съвет на КНСБ в „Арсенал“ АД, по повод 100-годишнината от установяването на дружеството в Казанлък. Наесен ще има още турнири, преди фирмения празник.
В турнира по футбол, който стартира на 13 май, взеха участие шест отбора. Безспорният фаворит в последните години – тимът на Завод 0 категорично се наложи над съперниците си и взе първото място, с 15 точки актив. За следващите призови места имаше сериозна битка. Тя се реши в последния мач, на 3 юни, когато тимът на Завод 6 се наложи с 5:0 над колегите си от Завод1. Така с точка изпревариха Завод 5 и станаха втори, с 10 точки. Следващите в класирането са отборите на Завод1, Завод 3/150 и Завод 3/120/110. За първи път съперниците играха по нова система, всеки срещу всеки, като крайното класиране се определи по спечелените точки и головата разлика.
През май се проведоха и други два пролетни турнира. Във волейболната надпревара отново победители са от Завод 0, следвани от Завод 5 и Завод 1. В дамския турнир по народна топка участваха два тима, като победителки станаха момичетата от Завод 5, а втори останаха Завод 1.