Обявен е конкурс за назначаване на държавна служба на вакантни младши изпълнителски длъжности в РУ-Казанлък, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка

Обявен е конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР-Стара Загора на вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

За Районно управление-Казанлък конкурсът е 11 места: за младши автоконтрольор II-I степен - 2 вакантни длъжности; полицай – старши полицай (водач на патрулен автомобил) – 9 вакантни длъжности.

Пълният текст на Заповедта е публикуван на електронната страница на Дирекция „Човешки ресурси“ - МВР в рубриката „Конкурси и обяви“.

Документи се подават в 15-дневен срок, считано от 04.04.2023 г., в сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ при Областна дирекция на МВР-Стара Загора, адрес гр. Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев“ №16 всеки работен ден от 08.30 -12.00 часа и от 13.00 до 17.30 часа.