На море: Специални цени за арсеналци

Специални цени за морска почивка предлага „Арсенал“ на своите работници и служители.

След безплатното море в първите смени, от 20 юли до 31 август 2020 година арсеналци могат да отдъхнат в хотел „Арсенал“ в град Несебър на специални цени. В този период всеки желаещ от предприятието може да почива на море All inclusive само за 30 лева на ден. В тази цена влиза една нощувка за възрастен в двойна или тройна стая и пълен храноден - закуска, обяд и вечеря с включени алкохолни и безалкохолни напитки. Преференциалните цени за морската почивка за работещите в „Арсенал“ са част от социалната политика на дружеството и са резултат от доброто взаимодействие между синдикатите и ръководството на завода.

За гостите на хотела, които не са служители на „Арсенал“, пълният инклузив също е на атрактивни цени - 52 лева за нощувка и пълен храноден за възрастен.

За децата са предвидени специални отстъпки.
За дете от 0 до 5.99 години храната е безплатна, но не се обслужва с отделно легло.

Дете от 6 до 11.99 години се настанява на допълнително легло в двойна или тройна стая. Цената за дете на работещи в „Арсенал“ е 24 лева на ден, а за дете на неработещи в „Арсенал“ – 26 лева.

Децата на навършени 12 години се настаняват като възрастни.

Справки и записвания: Синдикален комитет на КНСБ в „Арсенал“ АД и в синдикалните организации на КНСБ по заводи в дружеството, както и на тел. 0888582673 или вътр. 2156