Под това мото е подредена изложба в старата българска столица Велико Търново. Тя е посветена на 110 години от Одринската епопея и е организирана от Регионалния исторически музей в града. Заглавието на изложбата е свързано с Казанлък. То идва от надпис върху снимка, направена от Георги Чорбаджийски, брат на Чудомир, който я прави след превземането на крепостта Айваз Баба от българската армия. В кадъра Георги Чорбаджийски, в средата, е заедно с двама свои бойни другари - и тримата са от с. Турия, а фотосът той изпраща на родителитe си. Снимката е от 13 март 1913 година, в Одрин, а надписът гласи: „Моите сърдечни поздрави и Одрин е български вече. Ваш Г. Чорбаджийски“.

Върху 18 табла пред факултет „Изобразителни изкуства“ в старата столица местните жители и гостите ще видят епизоди, запечатани във фотографии, документи и вещи, свързани с град Одрин и превземането му.

Материалите, използвани в изложбата, се публикуват и пускат за първи път в научно обращение. Те са от архивите на дирекция „Държавен военноисторически архив“ – Велико Търново, Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства – Казанлък, Министерство на отбраната, старозагореца Николай Гичев, казанлъчанките Лилия Димитрова и Петя Големанова, Хриси Владкова, Александър Въчков, Симеон Цветков.