Единадесетото издание на футболния турнир, който традиционно се провежда в началото на лятото от Фондация „Дон Боско – България”, премина в оспорвана и спортсменска игра между отборите на Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство – Павел баня, Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – Казанлък, и на Фондация „Дон Боско – България” със състезатели от Казанлък и Стара Загора. В продължение на 2 часа младежите мериха сили в най-популярната игра в света – футболът.


Победител стана отборът на Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство – Павел баня, който надигра съперника си – отбора на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – Казанлък, с 3:1. Така купата на Фондацията, която подкрепя развитието на спорта и насърчава воденето на здравословен начин на живот сред младежите, отиде в Павел баня.

Досега купата е била печелена от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмън, от Природоматематическа гимназия „Никола Обрешков”, от Профилирана хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” и други училища в Казанлък, а сега отива при бъдещите ресторантьори и хотелиери в Павел баня. Съгласно регламента на състезанието, купата всяка година отива при победителя, а ако един отбор спечели три пъти футболния турнир, тя остава завинаги при него.