Под това мото школата по спортни танци и клуба по спортни танци „Киара –Н“ в Казанлък събраха да почерпят за своя 10 –ти рожден ден приятели и почитатели, любители на спортните танци.
Невиждана по мащабите си и естетика феерия от красота, стил, грация, изящество, финес, хореография и модерност, буквално взриви залата, дошла да уважи юбилея на треньорите Антония Каярова и Николай Тенев и техните възпитаници.


В продължение на 75 минути публиката в залата се наслади на невероятни танцови съчетания и изключително модерна хореография, демонстрирана от танцьорите на клуба. Ча- ча- ча, Виенски валс, Пасо добле, Английски влас, джайв, формейшън по музика на АББА изправиха на крака публиката.
По време на празничния концерт със свои изпълнения се изявиха всички тянцьори в школата, от най- малките до най- големите, сред които и републиканските шампиони по спортни танци за 2014 година Полина Куцарова и Иван Матанов, както и танцовата двойка Христиан Въгляров и Виктория Петкова, които са част от Националния отбор по спортни танци на страната и през декември ще се състезават за Световната купа по стандарт, латино, многобой и национално отборно първенство, което ще се проведе в Дубай.

Създателите на „Киара –Н“ Антония Каярова и Николай Тенев са бивши състезатели по спортни таниц, възпитаници на Клуба по спортни танци „Роза“ на Ваня и Петър Радеви в Казанлък. След завършването на висшето си образование в Националната спортна академия двамата решават да създадат своя танцова школа в родния град. Ръка им протяга НЧ „Искра-1860“, където са част от читалищните формации вече 10 години.
Година след създаването на школата, през 2008 „Киара –Н“ прави и своя първи концерт пред публика. На следващата година- 2009 танцовата школа и клуба са вече с регистрация към Българската федерация по спортни танци.
Десет години след създаването си, танцьорите на „Киара –Н“ са завоювали общо 260 призови места от национални и международни турнири. Златните медали са 86, сребърните 92, а бронзовите отличия 82.
През всичките години с и треньори на клуба са срещали протегнатата ръка на спонсори- местни фирми и организации, и домакинството на НЧ „Искра-1860“


Сред редовните спомоществователи, подкрепящи изявите на танцьорите от „Киара-Н“ са „Арсенал“ АД и групата Експерти за Казанлък. Със специална грамота в празничния концерт председателят на читалищното настоятелство на НЧ „Искра- 1860“ Васил Самарски отличи фирмата „Кастамону- България“ за щедра подкрепа в навечерието на концерта, изразяваща се в солидно дарание за танцовата зала на клуба.
За празника си танцьорите получиха поздравления и цвета от кмета на община Казанлък Галина Стоянова, от народния представител Донка Симеонова и спонсори.

Песенен поздрав отправиха и таланти от ВГ "Искрица"
Празнична тематична торта зарадва на финала възпитаниците на „Киара-Н“.


На 11 ноември, за 7-ми пореден път Клубът по спортни танци ще е домакин на Открит турнир по спортни танци и турнир от кръг „Купа България“, който ще се проведе в зала „Багира“.

По време на концерта треньори и танцьори от „Киара –Н“ изказаха огромна благодарност за подкрепа от сърце на:
Община Казанлък, НЧ „Искра-1860“, Алба Групс, Експерти за Казанлък, Кастамону България, ЮМТ Трейдинг, хотел „Палас“, Хидротек ООД, Бул-АЛ-ЕООД, фирма Абсолют, Ивета Червенкова, Лидер 01, Клин енд Бодимаркет.