И така неусетно нижеш годините...
С грациозност, финес, изящество, всеотдайност и създаване на таланти.
В красота, с красота.


Така се нижат 30+35 за две от прмите на казанлъшката сцена и балет, събрани с любов от балетния педагог Алла Ангелова.
30 години като конферансие и водещ на всички спектакли и концерти на балерините от балетна школа „Грация“ честваха тази вечер с голям гала концерт Нина Денева- жената, чийто глас съпровожда всеки един концерт на „Грация“ вече 3 десетилетия. Глас, аплодирал стотиците концерти и участия у нас и по света на балерините на Алла Ангелова.
+35 с аплаузи посрещна сцената на НЧ „Искра-1860“ тази вечер и балетния педагог и хореограф Юлияна Ангелова. Момичето, врекло се във вярност на музата на балета на същата сцена преди 35 години.


За двете прими, без които света на „Грация“, делника и празника на стотиците балерини, преминали през школата и на самата Алла Ангелова, нямаше да са толкова красиви и изпълнени с всеотдайност. За трите вдъхновителни и прими танцуваха всички формацици на балет „Грация“.
И защоот при Алла никога няма просто случайни неща,неслучайно двойният празник се умножи по още две: подготвяното с много любов събътие съвпадна със 74 годишнина от края на Втората световна война и с Деня ан Европа- датата на надеждата, сътрудничеството, стремежът към по- добър свят.
„Ангелски танц“ балерините от „Гразия“ посветиха на паметта на децата от блокадния Ленинград.


С много страст и вдъхновение танцуваха за надеждата и радостта в живота, основа за сътрудничеството между хората.
Финалът на гала вечерта бе обилно „полят“ с нестихващи аплодисменти, стотици цветя- дарове за любовипризание за всеотдайния труд и посвещение на балета. На невероятнаат Алла Агеловаи двете й прими, без които нито една красота на „Грация“ не би била възможна.
30+35- „Грация времето“ дотук на Нина Денева и Юлияна Ангелова.
И когато првърнеш живота си в нестихваща гала вечер и я посветиш на младостта, красотата и изяществото на балета, безспорно те очакват поне още 30+35. Гала-вечери.

И аплаоузи, аплоузи, аплаузи.