Да се скъси дистанцията между всички институции, за да се решават експедитивно и законосъобразно проблемните въпроси, които гражданите поставят, това е пожелала кметът на община Казанлък Галина Стоянова на среща с представители на всички държавни институции, проведена на 27 ноември в Общината. Кметът е благодарила за ползотворната работа през последните осем години и е отличила основните приоритети за работа през нейния трети пореден кметски мандат: „За нас, като екип е важно хората, които живеят тук, да се чувстват добре и да получават качествени грижи, услуги и сигурност!“, е заявила тя, съобщава общинският пресцентър. Участниците в първата по рода си среща са били запознати с главните насоки на проектобюджета за 2020г.

Срещата по инициатива на Кмета Галина Стоянова и Областния управител на Стара Загора Гергана Микова е преминала в опознавателна атмосфера между участниците.

Всички участници са били единодушни, че динамичният живот в община Казанлък изисква добро сътрудничество между тях и се обединили около готовността да продължат добрата комуникация и взаимодействие в името на спокойствието, сигурността и качествения живот на жителите на общината.

В края на срещата кметът Галина Стоянова е подарила на всеки знака на Община Казанлък като символ на партньорство и на стремежа "хората тук да живеят задружно и да обичат това място“.