С ново парче в стил R&B са готови казанлъшките рок баби от „Бабсбг”. В българската адаптация на световния хит „Human” на Rag'n' Bone Man, която те ще изпълнят, се преплитат девет вълнуващи съдби. Това е втората песен на казанлъшките рок баби, която ще представят за Деня на влюбените.

„Тя е специална, вдъхновена от личните житейски преживявания, предизвикали текстописецът Петър Москов да сътвори една уникална история за силата на любовта, младостта, болките, страха на деветте жени от Бабсбг”, сподели ръководителят им Стоян Петров. По думите му R&B парчето възпламенява страстта за живот и превръща изпълнението им в празник за сърцата.

Първата им адаптирана песен "I want to break free" на Queen, която разказва историята на две комшийки, скоро ще бъде записана в студио. „Интересът към „Бабсбг” е огромен, подготвяме фотосесия и трети сингъл, провокиращ женския сблъсък в хард рок”, издаде Петров. Неговият екип сериозно се е заел да изгражда талантливите им образи, подготвяйки ги и с уроци по актьорско майсторство, сценични движения и поведение.