И тази година арсеналци почиват в Несебър

Всяка година още от месец май арсеналската почивна станция в Несебър предоставя базата си за отдих на работниците и служителите на „Арсенал“ АД, „Арсенал-2000“ АД и на членове на техните семейства.
Заради ковид-ограниченията тази година почивките на „безплатното море“ започнаха от 1 юни и ще продължат до 1 юли.
През изминалите 4 почивни смени 645 арсеналци са прекарали отпуските си в почивната база в Несебър. От преимуществата на станцията са се възползвали 68 външни летуващи и 113 деца. Последната смяна отпътува за Черноморието на 25 юни, а за нея ще бъдат предоставени 210 легла, разпределени в двойни и тройни стаи, както и в стаи за четирима.
През изминалите дни юнското време не бе особено благосклонно и изпрати дъждове и гръмотевици, но прекаралите почивката си в Несебър са останали доволни от чудесните условия, които се предлагат в хотел „Арсенал“ – храната задоволява всеки вкус, всяка стая разполага с телевизор, климатик, телефон, минибар и балкон с прекрасна гледка. Басейнът и фитнесът са допълнителни екстри, които почиващите могат да ползват. Децата се забавляват на специална детска площадка.
В комплекса, съобразно изискванията, свързани с мерките за ковид-безопасност, са поставени информационни табели и дезинфектанти. Стаите се почистват при строго определени правила, каквито се спазват и във всички общи помещения. Интернет достъпът е осигурен денонощно в лоби бара на хотела.
Почивката на арсеналци и техните семейства в хотела на морето е част от мащабната социална политика на фирмата.