За поредна година арсеналци се включиха в благотворителната кампания "Акция Дядо Коледа" на Сдружение "Бъдеще за децата". В продължение на едно десетилетие Сдружението обединява казанлъчани в благотворителна инициатива под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”. Тя е насочена към деца в неравностойно положение и чрез кампанията всяко включено дете получава желания подарък, благодарение на добър човек, взел неговото писъмце до белобрадия старец и превърнал в реалност една мечта.

Отново работещите в "Арсенал" се отзоваха и се включиха в инициативата. Това са хората с големи сърца от Завод 1/105 - "Производствен отдел", и Завод 5/390 - направление "Качество". Да подкрепят нуждаещи се техни връстници се отзоваха и възпитаниците на арсеналската Детска градина "Буратино". Заедно със своите учителки те също осигуриха подаръци за дечица в кампанията "Акция Дядо Коледа".

"И тази година успяхме заедно да зарадваме стотици деца и семейства - отчитат успешния финал на инициативата от Сдружение "Бъдеще за децата" и допълват: - Осигурени са 183 подаръка за деца от семейства в риск. Това са 183 пакета, пълни с любов, внимание и надежда. 183 казанлъшки семейства се включиха в кампанията."
Всички подаръци вече са събрани и скоро ще тръгнат към деца с увреждания, деца от многодетни и социалнослаби семейства, деца потребители на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, към Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък, Защитено жилище – Казанлък, и звено „Приеми ме“ – Приемна грижа, както и към децата, които посещават новата социална услуга към Община Казанлък - Семейни къщи. За да има радост във всяко детско сърчице!