Образувани са две досъдебни производства, които са свързани с извършени кражби. Едната кражба е на два ръчни часовника и сумата от 800 лева. Кражбата е станала от апартамент в кв. "Васил Левски", а сигналът е подаден от 33 годишен мъж от с. Копринка. Втората кражба е на сумата от 200 лева и студентска карта от портмоне. Портмонето е било поставено под бюро в павилион намиращ се на входа на общинския пазар в градът на розите. Сигналът за тази кражба е направен от 29-годишна жена от с. Енина.

През изминалото денонощие се случиха и няколко пътни инцидента. Добрата новина е, че 17-годишно момиче е без опасност за живота след като л.а.”Пежо 206”, управляван от 50-годишната М.В. от гр.Казанлък преминава през дясното стъпало на седналото на тротоара 17-годишно момиче. Същото е транспортирано до ФСМП-Казанлък, където е установено, че е получило контузия на дясното стъпало. Обслужено е амбулаторно и е освободено, без опасност за живота. М.В. е напуснала ПТП, но по-късно е издирена от служители от РУ - Казанлък. Съставен и е АУАН и е издаден протокол за ПТП.

И още един пътен инцидент, от който 43-годишна жена е настанена за лечение в УМБАЛ-Стара Загора и е с без опасност за живота и. По път І-6 се е движел л.а.”Рено Лагуна”, управляван от 29-годишния К.Т. от гр.Габрово. На км.311, на неохраняем ЖП прелез, предприема маневра „завиване в обратна посока” и е блъснат от движещия се в същата посока л.а.”Опел Вектра”, управляван от 31-годишния Б.И. от гр.Казанлък. В резултат на ПТП е пострадала возещата се на задна седалка в л.а.”Опел Вектра” 43-годишна жена. Същата е транспортирана до ФСМП -Казанлък, а по-късно до УМБАЛ-Стара Загора, където е оставена за лечение с фрактура на ляво рамо и фрактура на долната челюст, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за двамата.