Доброто продължава…

Огромно количество продукти от първа необходимост и коледни подаръци получи семейството на Цанка и Иван Палови. Ще познаете – това е семейството с 13 деца, което преди няколко години живееше в казанлъшкото село Кънчево, а сега се е установило в град Гурково. Ще познаете и още нещо – в ролята на Дядо Коледа и Снежанка с големите подаръци са Виктория Аврамова, колегите й от ресторант „Орешака“ и техни приятели, които сами инициираха и успешно осъществяват кампанията „Помогни в нужда“.

13 деца – най-малките са на 9, най-големият е на 30 години. Една от каките вече има детенце, така че Цанка и Иван вече са баба и дядо. Учениците учат, при това са изключително старателни, завършилите работят. Чисти, спретнати, възпитани, отзивчиви. Финансите в семейството не стигат, но пък никога не се жалват. Справят се.

След като им доставиха продукти и се увериха, че децата имат дрехи, учебници и помагала, че животът им е радостен, защото се обичат и си помагат взаимно, Виктория и нейните съмишленици са решили да подкрепят семейството с малки ремонтни дейности – боядисване на жилището. Вече работят в тази посока. Така че, доброто продължава…