"Диана Експрес" пее на "Дамасцена"

Легендарната българска група "Диана Експрес" ще зарадва своите почитатели с голям концерт в Деня на Съединението- 6-ти септември. Концертът ще се проведе в Амфитеатъра на Комплекс Дамасцена, край село Скобелево, община Павел баня.

Пред феновете си и сред магията на розовите градини музикантите ще изпълнят любимите хитове на няколко поколения.

Групата е създадена от Митко Щерев през далечната 1974 година, като от нея по совя музикален път са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев ,Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.

Има две важни особености, които допринасят група „Диана Експрес” да се нареди безапелационно сред български легендарни групи. Първата: Тя е авторска група, поради факта, че музиката и аранжиментите са на Митко Щерев. И втората: че в „Диана Експрес” са свирили над 25 музиканти и певци,а групата и след 45 години е все още на сцената в превъзходна форма за радост на многобройните си почитатели.

Група с над 3000 концерта в България и зад граница и най-вече - десетки непреходни и обичани от поколения хитове: ”Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, Утре”, Влюбено сърце”, „Балада за Пловдив”, „Адаптация”, „Душа”, „Молитва за дъжд”, „Есен”, Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, който е в основата на това днес група Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група.

Група Диана Експрес - отново на концертната сцена в състав:

Митко Щерев - основател, пиано, Хаммонд орган;

Илия Ангелов - вокален солист и китара;

Живко Топалов - бас китара и вокал;

Бисер Йосифов - ударни;

Атанас Копчев - китара

И вие може да сте част от музикалното пиршенсво с класна българска музика, този петък, 6-ти септември ,в Амфитеатъра на комплекс "Дамасцена".село Скобелево.

Началото е от 20:00 часа.

Билети могат да се закупят от касата на информационния център в гр.Казанлък; ул. "Искра" №4 или на касата на Комплекс Дамасцена; Магазин "Дамасцена", ул. "Петко Стайнов" 12.
За повече информация тел.: 0889256220