Сертификат за дарение от Българската национална телевизия получи „Арсенал“ АД – Казанлък, за участие на дружеството в благотворителната инициатива „Българската Коледа“. Казанлъшкото предприятие дари 1000 лева в кампанията за 2021-2022 година, която е под наслова „Българската Коледа – да подарим надежда на дете в беда“. Инициативата е в подкрепа на децата, нуждаещи се от спешна помощ и интензивно лечение.

В Сертификата за дарение на „Арсенал“ АД, подписан от генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, се казва: „Българската национална телевизия, в качеството си на съучредител и посредник на дарителската програма на инициативата „Българската Коледа“, високо оценява извършения благотворителен акт и съпричастност“.

Събраните средства се разпределят за закупуване на апаратура, дарена на болници, и за подпомагане на деца, нуждаещи се от лечение, в съответствие с отчета, публикуван на интернет страницата на инициативата bgkoleda.bg. Кампанията 2021-2022 г. е 19-ата поред на "Българската Коледа". Към началото на м. февруари 2022 г. даренията за това издание на инициативата са на стойност 3 070 000 лева, като това е най-високата набирана сума през последните 15 години.