„Българин да се наричам_____е за мен?“

Това е темата на безплатна лекция, част от инициативата "Аз и моят успех", организирана от Агенцията за регионално икономическо развитие в Стара Загора.

Инициатива „Аз и моят успех“ цели да насърчи младежката активност и си поставя амбициозната задача да спомогне за намаляването на броя на демотивираните българи. Според последните данни хората, които не учат и не работят наброяват 300 000 души. Те са най-вече младежи до 29 години, със средно образование, които се издържат от доходите на семействата си.

Лектор на събитието е д-р Румяна Грозева, изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие Стара Загора.

Акцент в лекцията й е темата за националното самочувствие и тенденцията да подценяваме собствените си възможности. По време на събитието ще бъде проведена и неформална дискусия с присъстващите.

Дискусията е с отворен вход за всички, които желаят да присъстват и ще се проведе в сряда, 7-ми февруари, от 19:00 часа в споделеното работно пространство на Стара Загора - ZaraLab, бул. "Княз Александър Батенберг" №28