Уникалният автокино фестивал с български филми гостува в Стара Загора на 9, 10 и 11 май. Автокино @Kaufland ще прожектира едни от най-хитовите български филми на паркинга на Kaufland Стара Загора-Казански на ул. „Стамо Пулев“ 2. Киноманите ще имат възможността да се срещнат на живо с актьора Георг Киряков, който е в главната роля във филма „Пулсът на танца“.
Фестивалът започва на 9 май в 20:30 часа с хитовия филм „Диада“ и продължава с „Уроците на Блага“ в 22:00 ч. На 10 май зрителите ще могат да се насладят на „Пулсът на танца“ от 20:30 ч. и „Чума“ от 22:00 ч. Точно преди прожекцията на филма „Пулсът на танца“ на 11 май, посетителите на Автокино @Kaufland ще имат възможността да се срещнат със звездата от филма Георг Киряков. Актьорът и шампион по спортни танци е основният двигател за създаването на „Пулсът на танца“ - първия игрален филм у нас, посветен на този красив спорт. На срещата всички зрители ще имат възможността да задават въпроси и да си направят снимки с актьора. Прожекцията на филма ще бъде след края на срещата. След 22:00 ч. зрителите ще могат да се насладят и на филма „Диада“.
Паркингите на хипермаркетите на Kaufland се превръщат в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“, „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“.
Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и след спирката си в Стара Загора, ще продължи към Сливен (12 и 13 май), Ямбол (15 и 16 май), Бургас (17 и 18 май) и Силистра (20 и 21 май).
Уникалната инициатива Автокино @Kaufland дава по-дълъг живот на българските филми и предоставя един интересен и безопасен начин за гледане от уюта на личния ни автомобил. На територията на 13 паркинга на Kaufland в цяла България, зрителите могат да очакват над 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми.
Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на екран с големина 5 х 10 метра, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.
Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.