Акценти от новата "Трибуна ..."

Интересен. И пролетен.

Такъв е и поредният нов брой на вестника, който чете Казанлък- "Трибуна Арсенал".

От него ще научите за възхитителния и пълен с повратности живот на първата българка, участвала в боен полет- Райна Касабова.

Ще ви срещнем и с вълнуващите разкази за "овехтелите хора", без които светът ще е сив, намерили място в новата книга на журналиста Ваньо Стоилов.


За личните данни и как те се пазят в големите фирми, е темата по която разговаряме със специалиста по тях в "Арсенал", полковникът от резерва и дипломат от кариерата Стайко Христов.

От страниците на изданието ще научите и за поредното успешно представяне на "Арсенал" АД в един от най- големите световни форуми на производителите на изделия за отбранителната индустрия, проведен в Абу Даби.

За новите инженерни попълнения и за традиционния вече Месец на професиите в ПГ "Иван Хаджиенов" - също теми от новия брой на "Трибуната".

Като продължение на темата е и равносметката от приключилия първи семестър за колежаните от първи и втори курс в местния Технически колеж, както и проекциите за новата учебна година за бъдещите такива.

В нея ще намерите информации за поредните постижения на наследници на арсеналци, за лични поводи и юбилеи ,както и за възможностите за нова работа в "Арсенал".


Акцентите от програмата на тазгодишните празници на Чудомир са също тема на броя. Онлайн формаът на изданието може да прочетете тук::http://www.zakazanlak.bg/archive/204.pdf