71-годишен кара с 2.34 промила алкохол


На 22 август 2017 г.в РУ „Полиция“ – Казанлък, е образувано бързо производство за престъпление по Наказателния кодекс срещу С. С., на 71 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата в града, по ул.''Капитан Петко Войвода'', е управлявал л.а. ''Фолксваген Поло'' след употреба на алкохол с концентрация 2.34 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.


Същия ден полицията в Казанлък образува бързо производство и срещу К. П., на 50 г., от Казанлък, за това, че по ул. ''Орешака'' е управлявал л.а. ''Опел Вектра'' след употреба на алкохол с концентрация 2.50 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът също е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.


76-годишен мъж от град Сливен бе ограбен на 21 август, като бяха му отнети мобилен телефон, сумата от 20 лв. и личен документ. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ „Полиция“ - Казанлък, е установено, че извършител на деянието е А. А., на 39 години от Казанлък. А. А. е задържан за срок от 72 ч. с постановление на РП – Казанлък.