6-метров снежен човек очаква гостите на ресторант „Орешака“

Поредната изненада за гостите на ресторант „Орешака“ в Казанлък е високият 6 метра снежен човек. Като героя от анимационния филм на „Дисни“ – „Замръзналото царство“, той носи името Олаф, защото е също толкова добронамерен и създава радост и забавление на малки и големи. Само че, за да бъде наш герой, екипът на ресторант „Орешака“ му е дал и второ име – Олаф Орешков.

Олаф е внушителен със своя ръст и е много красив. Вечер е окъпан в нежни светлини, а денем усмивката не слиза от лицето му. Гостите на ресторант „Орешака“ могат да се снимат с огромния снежен човек, а малчуганите да играят в неговата компания. Така преживяванията тук ще станат още по-вълнуващи и незабравими. А хилядите светлинки, грейнали в цялата градина с езерото, беседките и мостчетата, превръщат това място в приказка, където всичко е уютно и приятно.

И към тази чудна атракция, ресторант "Орешака" прибавя още изненади. На 3, 10 и 17 декември 2021 г. се организират специални вечери с дегустация на вина от реномирани винарски изби. Ценителите и почитателите на хубавото вино ще имат възможността да се потопят в уютната обстановка на ресторанта, съчетана с божествено питие, вкусна храна и приятна компания!

Да се насладим на прекрасните мигове в „Орешака“ заедно с близки и приятели!