160 фирми ще участват в БАТА АГРО 2022 Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи 160 фирми на близо 35 000 кв. метра изложбена площ. То ще се проведе от 16 до 20 май на традиционното място – Летище Стара Загора.
Все още се приемат регистрации за участие, като чрез модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и лесно да регистрира и управлява профила си, да добавя допълнителни услуги и други.
Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на изложението или на място в дните на неговото провеждане. Работното време е от 9 до 18 часа, а последния ден, 20 май, до 14 часа.
Официалното откриване с тържествен водосвет ще се проведе на 16 май, понеделник, от 11 часа.
И тази година в БАТА АГРО участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантски услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.