Лого на Ники Найденов става символ на  Българския географски фестивал Казанлък – 2016

Екип от няколко художници и графични дизайнери заедно с проф. Румен Пенин, председател на Организационния комитет, избра след конкурс проекта на Николай Найденов за лого на Географския фестивал, който ще се проведе тази година в Казанлък. Ники е ученик от 10 "а" клас на Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн в Казанлък.

Авторът ще получи специален поименен сертификат от Организационния комитет за изготвянето на официално лого на Българския географски фестивал за 2016 г., както и географски награди по време на самия фестивал, съобщават организаторите в специално писмо до директора на гимназията, Петя Минекова
Новината за новото лого на тазгодишния фестивал e публикувана на сайта geograf.bg.
Другите предложения на възпитаници на казанлъшката Художествена гимназия, журито определя също като „изключително достойни! „Благодарим ви за съдействието! Радваме се, че във Вашето училище учат толкова талантливи и креативни деца! Поздрави и благодарности от името на Организационния комитет“, завършва писмото, подписано от Димитър Желев.
Младият Найденов е потомствен художник, син на известния не само в Казанлък, дизайнер Иван Найденов. Младежът има и други страсти, освен дизайна – той е част от музикална банда, носител е на национални награди в състезания за владеене на английски език, увлича се в благотворителни каузи.