За седмица ограничават движението по още две казанлъшки улици От 20 февруари се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул. „Климент Охридски“ в Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул.„Константин Величков“ до кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: „Константин Величков“, „Д-р Стамболски“ и „Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Въвежда се временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул. „Д-р Стамболски“ в Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул. „Цар Иван Шишман“ и ул. „Тракия“ до кръстовището с ул. „Граф Игнатиев“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Тракия“ и ул. „Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Промените в движението в посочения район се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа в Казанлък. Те ще важат от 8 часа на 20 февруари, до 17 часа до 26 февруари.