От 20 юли, се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на източното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Ненко Балкански“ в Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул.„Генерал Радецки“ до кръстовището с ул.„Тюлбенска“ движението ще бъде затворено в посока юг - север.
- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Борис I“, ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
- Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на южното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Тюлбенска“ в Казанлък, както следва:
- В участъка от кръстовището с ул.“Ненко Балкански“ до кръстовището с ул.“19-ти февруари“ движението ще бъде затворено в посока запад – изток.
- Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните улици: ул.„ Хемус“, ул.„Генерал Радецки“, ул.“Цар Борис I“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
- Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на алея, разположена на север от ул.„Кенали“ между № 50 и № 52 в град Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул.“Кенали“ до кръстовището с ул.“Хината“ движението ще бъде затворено в двете посоки.
- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Кенали“, ул.„Хината“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Промените се налагат във връзка с ремонтни дейности на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа и ще важат от 8 часа на 20 юли до 17 часа на 19 август.