Временно ограничение на движението от утре в кв. „Новенски“ Във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа, се въвежда временна организация и безопасност на движението в района на Манастира, от утре (29 март) до средата на следващия месец (15 април). Промените ще важат в интервала от 8 часа до 18 часа всеки ден.
Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Съединение“ в град Казанлък, както следва:
• в участъка от кръстовището с ул.“Вардар“ до кръстовището с ул.„Свобода“ затворено в двете посоки;
- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул. „Преслав“, ул. „Кайнарджа“, ул. „Москва“ и ул. „Вардар“ към съществуващата улична мрежа в града.
Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Земеделска“ в Казанлък, както следва:
• от кръстовището с ул. „Съединение“ до ул. „Христо Ботев“ затворено в двете посоки;
- Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните булеварди и улици: ул. „Христо Ботев“ и ул. „Москва“ към съществуващата улична мрежа в града.