Община Казанлък обяви конкурс за управител на казанлъшката многопрофилна болница ”Д-р Христо Стамболски“ ЕООД, като мандатът за управление е три години.
Настоящият шеф на болницата д-р Кети Маналова-Владкова ръководи лечебното заведение от 2008 година. На 12 май предстои да изтече поредният ѝ мандат, който също бе със срок от 3 години. Това е и причината за обявяването на конкурса.
Кандидатите ще бъдат оценявани в две части – писмена и устна. Първата включва представяне на концепция за развитие на болницата в следващите три години и приноса на кандидата към неговото управление. Втората част е интервю.
Подробности за изискванията и необходимите документи за кандидатите могат да се видят на интернет страницата на общината.
Документите се приемат в срок до16,30 часа на 11 април в Центъра за информация и услуги на граждани при Община Казанлък, бул. "Розова Долина" № 6, гише № 2 – „Деловодство“.
Те се подават лично или чрез пълномощник с нотариално-заверено изрично пълномощно. Концепцията за развитие на „Многопрофилна болница за активно лечение – Д-р Христо Стамболски“ ЕООД за три годишен период и приноса на кандидата към неговото управление, всеки кандидат поставя в отделен запечатан плик, който заедно със заявлението за участие в конкурса и другите необходими документи се подават в запечатан плик. Всеки плик се надписва с трите имена на кандидата и обекта на конкурса и се завежда по реда на постъпването му.
Ако нито един от кандидатите не отговаря на изискванията ще започне нова процедура за номиниране, като определя нов срок за подаване на документи от кандидатите - 18 април при същите условия.