Нов фотоконкурс запечатва магията на зимата


Нов фотоконкурс провокира любителите на красивите гледки, хората с наблюдателно око и с усет към дейлите. „Зимно вълшебство в Казанлък” е поредното предизвикателство, което Община Казанлък и Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства отправят към казанлъчани. Всеки може да участва с до три кадъра от Казанлък, към които задължително трябва да добави двете си имена, телефон за връзка, а по желание може да напише кратък коментар към снимките.

Оригинални, немонтирани снимки за конкурса се изпращат на електронен адрес - k.sabitia@abv.bg с бележка „За фотографски конкурс“. За да се публикуват снимките, кандидатите трябва да се „сприятелят“ с профила на Община Казанлък във Фейсбук - „Община Казанлък – Долина на рози и траки“. „Споделете Вашата снимка, която ще бъде качена от администраторите в профила на Община Казанлък, за да може да я видят Вашите приятели и да гласуват за Вас. Може да се гласува за повече от една снимка”, уточнява Пресцентърът на Община Казанлък.

Резултатите ще бъдат обявени на профила на Община Казанлък във Фейсбук, а победителят ще получи и лично съобщение.

Фотоконкурсът „Зимно вълшебство в Казанлък“ ще продължи до 17-и януари 2019 г., 10,00ч.

Подробна информация за условията на зимната фотонадпревара е публикувана в сайта на Общината kazanlak.bg – отдел „Култура“.