Кръгово движение ще се изгражда на булевард "Розова долина" в Казанлък. То ще бъде направено от фирмата „ПИ ЕС АЙ“ АД, която освен това ще изпълни и асфалтирането на
ул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Васил Априлов“ до ул. „Отец Паисий“.
Строителната програма на Община Казанлък за 2015 г. по отношение асфалтирането на улици, части от тях и алеи в град Казанлък, в населените места и общинската пътна мрежа включва 61 обекта с обща площ 90 797 кв.м, като средствата за асфалтиране възлизат общо на 2 323 390 лв.
Днес приключи и асфалтирането на ул. „6-и септември“ в Казанлък, / до т.н блок "Китайската стена"/, която е първата от общо 61 обекта за асфалтиране, включени в Строителната програма на Община Казанлък за 2015 г.
Следващите улици за асфалтиране в Казанлък са ул. „Стара планина“, в участъка от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Пушкин“,ул. „Стефан Караджа“ в участъка от бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ до ул. „Стара планина“, ул. „Тимок“, ул. „Цар Освободител“. Изпълнител на дейностите е ПСК „ЕС БИ ЕС“.
Друга фирма- „ДИМАС“ АД работи по подготовката за асфалтиране на улиците в населените места и 4-класната пътна мрежа в община Казанлък .