Заловиха поредните крадци

26 годишният С. Р. от Копринка е серийният извършител на поредица кражби в района в последните няколко дни, установи полицията в Казанлък.

На 02 юли в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство, затова че неивестен извършител, след като е свалил задно дясно стъкло на л. а."Алфа Ромео", е отнел дамска чанта, с намиращите се в нея лични документи, мобилен телефон и 500 лв., собственост на 29 – годишна жена от гр.София. В резултат на проведените допълнителни мероприятия е установено, че същият е извършител и на друга взломна кражба от л. а. "Киа Кларус", собственост на 44-годишен мъж от гр. Казанлък, при която е отнел сума от 500 лв. и 2 бр. мобилни телефонии. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицето продължава .
Други двама извършители на обири от леки автомобили заловиха полицаите от полицейски участък в град Гурково.
17 годишният П.Д и 25 годишният С.А. от Гурково са задигнали от паркиран автомобил, собственост на 37 годишен мъж, автокомпактдиск, акумулаторна батерия и 2 бр. тонколони на обща стойност 250 лв. Образувана е преписка. Работата по случая продължава.