Шофьор пуши канабис, 44-годишна къта цигари без бандеролНа 15 ноември в Казанлък, на ул.'' Стара планина'', полицейски служители на Районно управление „Полиция” – Казанлък са спрели за проверка л.а. ''Рено Лагуна'', управляван от Й. В., на 30 г., от гр. Казанлък. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителна проба за канабис. Й. В. е задържан в РУ- Казанлък за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо производство.

Започнало бързо производство и срещу 44-годишната С.Ч., от гр.Казанлък. Вчера е извършена проверка в дома на казанлъчанката, при която тя доброволно е предала 23 броя стека цигари без акцизен бандерол. Задържана е за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

Бързо производство казанлъшката полиция образува и срещу Р.С., на 35 години, от село Едрево, затова че на 14 ноември в гр. Казанлък, по ул." Петко Войвода", до кръстовището с бул. "Княз Ал. Батенберг", е управлявал л.а. "Мерцедес" без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.