Двама души са оставани за лечение в болницата в Казанлък, други трима са прегледани и са освободени за домашно лечение, след челен удар по по първокласен път І-6, в посока запад, в участъка между с. Долно Сахране и гр. Павел баня. Водачите ина двата автомобила са млади мъже - на 25 и 26 години.

Заради движение с несъобразена скорост и заледен участък от пътя, 25 годишният шофьор на л.а. "Сеат Кордоба", жител на Павел баня, губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се в покока изток л.а. "Митсубиши Каризма", управляван от 26 годишен мъж от с. Търничени, общ. Павел баня. във втория автомобил са пътували още двама мъже на 53 г. и жена на 52 г.

Водачите и пътниците са откарани във ФСМП - Казанлък, където е установено, че водачът на л.а.“Сеат“ е получил контузии на гърдите, корема и в областта на гръбначния стълб. Оставен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Водачът на л.а „Митсубиши“ е получил контузия на гръден кош и разкъсан черен дроб. Настанен е за лечение в хирургично отделение на МБАЛ - Казанлък, с опасност за живота. Пътниците в л.а. „Митсубиши“ са получили различни контузии. Обслужени са амбулаторно и са освободени, без опасност за живота.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство. Пробите им са отрицателни.

При друга катастрофа, на ул."Шипченска епопея" в Казанлък, 63 годишен казанлъчанин, управлявал лек автомобил "Шкод", удря 76 годишна пешеходка от гр. Крън. Жената е откарана във ФСМП - Казанлък, където е установено, че е получила фрактура на дясна тазобедрена става, Оставена за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Водачът на лекия автомобили не е употребил алкохол.
И за двете ПТП в РУ – Казанлък са образувани досъдебни производства.