Два са пътните инциденти от изминалато денонощие на територията на Казанлък и района.

Снощи, около 19,20 часа по път ІV-50027, в посока юг, се е движел л.а."Опел Корса", управляван от 56 годишен жител на гр. Казанлък. На около 3 км. южно от с. Енина, общ. водачът на автомобила не успява да спре и удря внезапно излязла на пътното платно, оставена без надзор крава.
Мъжът е откаран в тежко общо състояние във ФСМП – Казанлък, а оттам в МБАЛ - Стара Загора. Оставен е за лечение. Не е тестван за алкохол, поради състоянието му. Взета му е кръвна проба за анализ.

При друг инцидент, от вчера сутринта, 47 годишна шофьорка от Шипка, около 7,15 часа управлява л.а."Хонда Джаз".. До входа на СОУ "Кирил и Методий" внезапно на пътното платно излиза непълнолетно момиче от гр. Казанлък, което се удря в автомобила. При удара момичето е получило фрактура на дясното рамо. Оставено е за лечение в МБАЛ, гр. Казанлък, без опасност за живота.
Водачката на автомобила е тествана за употреба, като пробата е отрицателна. Ипо двата пътни инцидента работи РУ на Полицията в Казанлък. Образувани са досъдебни производства.