Апаши си "напазаруваха" от стопански обект

Двама мъже - на 19 и на 25 години, са извършителите на кражба от стопански постройки в град Казанлък, намиращи се до входа на III Казармен район. По сигнал на 63-годишен мъж, който е пострадал от кражбата, след влизане с взлом, са били взети от постройките 3 алуминиеви тави, 2 тенджери от неръждаема стомана с вместимост 50 литра, кофа със свинско месо - 20 кг, електронна везна, 2 ел. удължителя с дължина 20 метра, ел. тример, дрелка, кабел с дължина 50 метра и газова бутилка. С две думи - разнородни вещи, които са им попаднали в полезрението.

Служителите на Районно управление "Полиция" - Казанлък, са провели оперативно-издирвателни дейности, в резултат на които са заловили двамата извършители, които са от Казанлък.

Установена е и жена на 25 години от ело Ясеново, която пък на 24 септември т.г. е взела насила портмонето на 77-годишна казанлъчанка. Случката е станала пред вход на жилищен блок на ул. "6-и септември" в града, а в портмонето имало 5 лева и карта за БДЖ. Извършителката е задържана за 24 часа.