Предизборни прояви на БСП през почивните дни

Започва V-тия Пролетен турнир под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

Над 100 ще бъдат участниците в двата спорта - футбол и тенис на корт в двата дни- събота инеделя, 18 и 19 март на спортния комплекс „Шампион” в Казанлък (на север от градския стадион).

По мнението на организаторите, публика и медии финалните двубои ще бъдат най-оспорваните до сега в двата спорта за 5-те издания на турнира под патронажа на Драгомир Стойнев. В средата на март, на най-големия спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях участват и печелят национални спортни турнири.
В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.Във футболната надпревара се очакват оспорвани срещи сред над 10 тима, а 14 двойки и 14 сингъла в тениса ще играят в Турнира, който е най-посещаван и грандиозен за Казанлък. В неделя след 13 часа ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

В събота, 18 март лидерът на БСП Корнелия Нинова ще посети град Стара Загора.

Тя ще участва в представянето на листата на „БСП за България”, с водач Драгомир Стойнев.

Срещата й с гражданите на област Стара Загора, симпатизанти и членове на БСП, ще се състои в 18:30 ч. в Държавна Опера – Стара Загора.


Областен съвет на БСП - Стара Загора

Четете Новините тук: http://www.bsp-obls-starazagora.org/


Парламентарни избори 2017

"Поискай промяната!"

Бюлетина №10

Купуването и продаването на гласове е престъпление!