Красиво прощаване с Лятото
Заповядайте на един невероятен концерт-спектакъл с участието на неповторимия актьор Виктор Калев!
Спектакъл, който пълни всички зали навсякъде, където се представя в Родината ни!

На 20 септември от 20 часа сцената на новооткрития Амфитеатър „Дамасцена“ на територията на Комплекс „Дамасцена“, с.Скобелево, в подножието на Стара планина!
Ще имате уникалната възможност да се насладите на невероятния актьорски талант на любичия български актьор Виктор Калев на сцената под открито небе. Това ще бъде едно красиво „прощаване с лятото“ чрез изкуството – зареждащо и искрящо от настроение и добър вкус, в прохладната вечер в една уникална обстановка, каквато има само в „Дамасцена“!


„Грамофонът“ на Виктор Калев е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.
Един грамофон, един актьор, един свят.
Или... как се сбъдват мечтите.
По идея и разкази от живота на Виктор Калев.
Автор: Ваня Щерева

С премиерата през 2018 г. на своя автобиографичен концерт-спектакъл „Грамофонът“ актьорът Виктор Калев се завърна на театралната сцена след десетгодишно отсъствие. В продължение на повече от два часа в спектакъла Виктор Калев ни кара да се смеем с глас, да пеем така така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.

Може да закупите билет за представлението от:

- Касата на Комплекс "Дамасцена"
- Фирмен магазин "Дамасцена" - гр. Казанлък ул. "Петко Стайнов" 12
(срещу хотел Палас)
- Шоурум на КИА гр. Казанлък (до бензиностанция OMW)
- Coffee Shop Peter's гр. Казанлък, ул. "Христо Ботев" 57
- Online от www.eventim.bg
За повече информация: тел.0889 256 220