Драматичен театър „Гео Милев“, Стара Загора представя на сцената си четири различни спектакъла до края на февруари.
На 16 февруари отново на сцената излизат актьорите от постановката „Да се провреш под дъгата“ на Ивалин Димитров.
Сценичният вариант на „Криворазбраната цивилизация“ на Райна Томова под режисурата на Йосиф Сърчаджиев ще развесели публиката със свежия си хумор на 18 февруари.
„Осем жени“ вдигат завесата на театъра на 23 февруари, за да държат до последно зрителите под напрежение. Загадъчно, интригуващо криминале под сценичната редакция и постановка на Стефан Делев.
На 25 февруари почитателите на театъра ще изживеят още веднъж вечната любов с постановката „Уважаема г-це Марта“ на Орлин Дяков.
Всички спектакли са в голямата зала на театъра и началото им е в 19:00 часа.
19 февруари е празник за двама от актьорите на Драматичен театър „Гео Милев“. Шестдесет годишен юбилей ще отпразнува създалият незабравими образи на сцената Христофор Недков и младата и талантлива актриса Илина Илиева, която вече четвърти сезон е част от театралната трупа на Старозагорския театър. Колегите и техните почитатели им желая здраве, успешни творчески сезони и възторжена публика.
Организаторите в ДТ „Гео Милев“, Стара Загора са взели всички мерки, регламентирани от здравното министерство, за опазване здравето на своите посетители, актьори и персонал.