Малин Кръстев и Геро: Гласувайте с глави, не с джобове
Звездите от „Господари на ефира” Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро призоваха казанлъчани да гласуват разумно и мотивирано на предстоящите местни избори. Двамата гостуваха в Дома на културата „Арсенал” с постановката на Елин Рахнев „Свалячи”. Спектакълът бе подарък за жителите на Казанлък от кандидатите за общински съветници на Експерти за Казанлък.
„Радвам се, че гостуваме в Казанлък с театрална постановка, защото на интелектуалния геноцид трябва да се сложи край. На 25-и октомври предстои един важен ден, в който трябва да изберем кой да се грижи за града ни. Бъдете експерти в избора си!”, обърна се към публиката Малин Кръстев. „Имам първи братовчеди в Бузовград и затова предстоящите избори са ми много важни. Гласувайте с глава, а не с джобове”, допълни Геро.
Председателят на предизборния щаб и втори в листата на надпартийната група Експерти за Казанлък Янко Запрянов заяви от сцената, че най-важно за предстоящите избори е казанлъчани да намерят време за размисъл. „Затова и решихме да ви подарим театър, за да се откъснем за малко от напрегнатото ежедневие и да имаме време да помислим върху важните неща от живота”, каза Запрянов.