"ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЦЕЛТА "-СЕДМИЦАТА ПОД ЗВЕЗДИТЕ
Опитайте се да съсредоточите своите мисли, идеи и дейности в настоящия момент тази седмица. Може да има известно блокиране, задържане при изпълнение на ежедневните ни задачи, отговорности, срещи, поради външни обстоятелства. Нужна е леко да пренастроим амбициите си, да сме по-предпазливи в изразяването и налагането на позиция и да избягваме сблъсъци с авторитетни за нас личности-работодател, обществена фигура, родител, съпруг/-а. Някои хора в периода ще усетят границите и грешките си -до степен драматизиране на същите и тяхното преувеличаване. Това най-ярко ще си проличи при представителите на слънчевите знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Добре е в периода да бъдете особено практични по отношение на самите себе си и да разберете докъде може да се разпростират изявите Ви. .Чувството Ви за справедливост може да бъде наранено, така че е добре да преразгледате ценностите си и начините по които налагате себе си навън, в обществото.
Засилен стремеж да се отървете от миналото по един екстремен начин за представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог, до степен да смените своята идентичност, имидж, поведение. Неспокойствието Ви,което движи този процес, ще премине за няколко дни, така че по-добре експериментирайте в нестандартна прическа, стил, изказ, екзотична храна, нестандартен секс, необичайно романтично предложение, отколкото да сте крайни в постъпките си. Гъвкавост и откритост ще помогнат на представителите на Дева, Стрелец, Риби и Близнаци, тази седмица при вземането на решения промени, както и при усвояването на нови методи.Не изпадайте в ситуация на невъзможност да преследвате неясна цел, проявете постоянство и адаптивност.
За всички,които са настроени авантюристично, непредубедено и вярват в знаците на съдбата-дните 17.08-19.08.2015 г. една среща в миналото, може сега да се превърне в бъдеще.
Сверете си часовниците с час напред !
Усмихната седмица от мен Рени Рахманлиева и
Астрологията като приятел