Еко България и в Казанлък

ЕКО България с нова бензиностанция и дарение в гр. Казанлък.

По случай откриването на 88-я обект на бензиностанции ЕКО, компанията дари на детска градина „Теменуга“ в Казанлък интерактивна площадка за обучение по пътна безопасност


В Казанлък бешофициално открит 88-ят обект на бензиностанции ЕКО. Събитието беше уважено от редица официални гости и представители на община Казанлък. Сред тях бяха кметът на града г-жа Галина Стоянова и изпълнителният директор на ЕКО България г-н Алексис Атанасопулос,както ипредставители на местния бизнес, сред които изпълнителинят директор на "Арсенал" Николай Ибушев и и управителят на фирма "Трон" бизнесменът Неждет Яшар.

„Миналата година, на празненството по случай нашата 15 годишнина, обещахме да открием нови обекти и да инвестираме още средства в разширяването на бизнеса ни в България. Както виждате, спазваме обещанията си. За нас е голямо удоволствие, че вече можем да предложим на жителите на град Казанлък нашите премиум горива Diesel AVIO Double Filtered и EKO Racing 100.“, каза в речта при откриването изпълнителният директор на ЕКО България г-н Алексис Атанасопулос. Той допълни, че ръководената от него фирма се стреми да присъства във всеки средно голям и голям български град.След церемонията по откриването, приключила с менче за "на по вода" официални гости се насочиха към сградата на община Казанлък. Там бе инсталирана и дарена на детска градина "Теменуга" специална платформа за интерактивно обучение по пътна безопасност, която да помогне на най-малките участници в движението. Дарението е част от дългосрочните усилия на ЕКО България да подобри пътната безопасност в страната.„Един от нашите основни приоритети е да инвестираме в бъдещето на новите поколения. През последните години влагаме все повече усилия в развитието на инициативите ни за пътна безопасност и магистърските програми за български студенти, които ще учат в едни от най-елитните гръцки университети със стипендии от ЕКО България.“, сподели във връзка с дарението изпълнителният директор на компанията г-н Алексис Атанасопулос.