Козметика, парфюмерия и бонбони от естествени масла на изложението в Казанлък

Близо 20 производители на парфюмерия и козметика на основата на етерични масла от цяла България предлагат своите продукти в първото по рода си Специализирано изложение в Казанлък. Родна фирма представя и бонбони на основата на рози, лавандула и билки. Изложението бе открито днес, 31 май 2019 година, в Музея на розата.

Щандовете радват многобройните клиенти с огромното си разнообразие, със стилен дизайн и високо качество на продуктите. Масла от роза, лавандула, арган, годжи бери, различни билкови масла, цялата гама от козметични продукти за лице, тяло, коса, както и бонбони от рози и лавандула привличат погледа и интереса на купувачите. Предлагат се и бонбони ”Слимбо” за отслабване. Най-важното е, че всички продукти са произведени на базата на етеричномаслени култури, отглеждани в собствени масиви в България, и имат гарантиран произход. По дизайн на опаковките и квалитетност на съдържанието в тях те конкурират и най-реномираните световни марки в бранша.

С пълна пара започна работа и Работилницата за аромати. Тук всеки може да намери своята формула за парфюм, комбинирайки различни съставки.

Прекрасно аранжирани, щандовете са отворени за търсещите здраве, дълголетие и красота в продукти на основата на естествени етерични масла до неделя, 2 юни, включително.

На всички участници в изложението кметът на община Казанлък Галина Стоянова връчи грамоти. Паралелно с търговската част започна научна конференция, посветена на българската маслодайна роза и етеричномаслените култури у нас и на българската парфюмерийна и козметична индустрия.

Снимки от откриването на изложението и самите щандове вижте в галерията: http://www.zakazanlak.bg/kazanlak-v-snimki/izlozhenie-za-parfyumeriya-i-kozmetika-kazanlk-2019-243