113 са актуалните свободни работни места, обявени в Бюрото по труда, в Казанлък. При висшистите най-много оферти има в здравеопазването, за кандидатите със средно образование – в индустрията и услугите, а за кандидатите с основно и по-ниско образование офертите са 15.
При висшистите обявените вакантни места са 20. Търсят се седем лекари-специализанти, двама специалисти по физикална и рехабилитационна медицина, невролог, неонатолог, педиатър, гастроентеролог. В Бюрото има обявени позиции за учител, за оператор за въвеждане на данни, за двама елекрончици, специалист по електротехника – поддръжка на сгради, за икономист и за служител в търговията с медицинско образование.
За кандидатите със средно образование обявените позиции са 78. Най-много са офертите за продавачи и касиери, търсят се шлосери, електромонтьори, монтьори, стругар, заварчик, строителен техник, секционен майстор, началник смяна, двама химически лаборанти, както и за оператори в текстилната промишленост и в производството на автомобилни компоненти. Има свободни места за социален работник, маникюрист, специалист в маркетинга, бояджия и други..
За хората с основно или без образование обявените вакантни места са 15. Търсят се трактористи, бояджии, хигиенисти, монтажник и общи работници.