Пет пъти "Браво" за Елена Юлиянова и нейните възпитаници

Пет златни медала спечелиха възпитаниците от класа по пиано на музикалния педагог от Школата по изкуствата „Емануил Манолов“ в Казанлък- Елена Юлиянова, които спечелиха престижните отличия от Петия международен конкурс “Андрей Стоянов". Музикалният форум се проведе в София през почивните дни.

Златни медали в своите категории и възрасти донесоха младите пианисти Екатерина Димитрова, Дамян Стоев, Тома Вълков, Христина Харалампиева и Виктор Владков.Виктор, който е най- добрият пианист сред математиците у нас- и ученик в 9А клас на ППМГ „Никола Обрешков“ освен златният медал, който получи в конкурса, бе удостоен и със специалната награда за най-добро изпълнение на произведение от Франц Шуберт.
Възпитаникът на музикалния педагог Елена Юлиянова олучи и специална покана, заедно с останалите отличени четирима първенци за гала – концерти в кипърските градове Никозия и Пафос в края на февруари и началото на март.

Талантливите ученици на Елена Юлиянова ще зарадват своите казанлъшки почитатели с виртуозните си изпълнения в Коледния концерт, който ще е на 16-ти декември в залите на Историческия музей „Искра“ в Казанлък.