Общо 103 са актуалните вакантни места, обявени в Бюрото по труда в Казанлък.
При висшистите офертите са 23. Най-много са предложенията в образованието, администрацията и медицината. Търсят се седем учители с различни специалности. Петима експерти, директор и заместник-директор са също сред актуалните предложения. В здравеопазването има вакантни длъжности за три медицински сестри и лекар-педиатър. Свободни работни места има и за двама специалисти в железопътния транспорт, за двама счетоводители и за технолог.
71 са обявените позиции в Бюрото за хора със средно образование. Най-много възможности има в индустрията – най-търсените професии на пазара на труда са машинни оператори, механици, монтьори и други. В сферата на услугите, като сервитьори и готвачи, хотелски администратори и бармани също има добри оферти. Вакантни места има и за продавач-консултанти.
За хората със основно образование има обявени свободни места за опаковчик, работник за сглобяване на детайли, за байцване на метал, за работа на машина за опаковане, зареждач на промишлено производство и хигиенист.