Приятно изненадани останаха тази сутрин шестима служители на РУ на Полицията в Казанлък, по време на сутрешната оперативка.

Старши инспектор Тодор Николов, младши контрольорите- служители на КАТ Галин Грозев и Пламен Ноев, младши полицейските инспектори Ивайло Марков, Таньо Паунов и Минчо Минев получиха специални благодарствени плакети от името на кмета на град Крън Теменужка Люцканова.

Благодарствено писмо за бързата реакция от тяхна страна и професионално изпълнения дълг на полицейските служители получи и началникът на РУ-Казанлък Стойчо Крачолов.

На среща с оперативния състав на казанлъшката полиция кметът Теменужка Люцканова предаде и благодарността на гражданите на Крън към действията на полицаите, като им пожела здраве и много последователи, както и повече подобни жестове от страна на обществеността.

Поводът за кметската благодарност е възникнал на 22 февруари в Крън инцидент, бързо разрешен с благоприятен изход, благодарение на спешната и професионална намеса на шестимата полицейски служители.

Ето и пълният текст на благодарственото писмо :БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми г-н Крачолов,
Чрез вас в качеството Ви на Началник на РУ „Полиция” гр. Казанлък изразявам служебна и лична благодарност към проявения висок професионализъм от Ваши служители относно установяване и разкриване на пътно транспортно произшествие станало на 22 02.2018 г на територията на град Крън.
След подаден сигнал от мен на 23.02.2018г до Началника група пътен контрол Старши инспектор Тодор Николов, за разрешаване на ситуацията бяха изпратени двама служители на КАТ младши автоконтрольор Галин Грозев и младши автоконтрольор Пламен Ноев. Към този екип за работа се присъединиха младши полицейски инспектор Ивайло Марков, младши полицейски инспектор Таньо Паунов и младши полицейски инспектор Минчо Минев.
След проведени специализирани полицейски дейности в изключително кратък срок извършителят на деянието беше открит и санкциониран по надлежния законов ред.

Заеманата достойна професионална и гражданска позиция от служители на РУ „Полиция” гр. Казанлък не веднъж във времето напред е високо морално оценявана не само от служителите в Кметство Крън ,но и от граждани ,чийто права са били засягани по различни поводи и в различни ситуации.
Моля, г-н Крачолов, посочените от мен служители да бъдат поощрени по служебен път и да им засвидетелствате моето уважение и респект към изпълнения професионален дълг. Същите удостоявам с почетен плакет за проявен висок професионализъм в изпълнение на служебните си задължения .

С уважение:
Кмет на град Крън
Теменужка Люцканова