Неуморимата Гълъбина Михайлова завъртя "Баница" с една от театралните емблеми и бирен спец по "Шуменското" актьорът Светослав Пеев. Чаровният представител на зодия Овен с лекота омая присъстващите, разказвайки им интересни спомени от своя пъстър театрален живот, както и впечатленията си от безбройните театрални гастроли у нас и по света.Възпитаник на НАТФИЗ от класа на проф. Желчо Мандаджиев, спечелен за театъра вместо за рисуването от актьора Георги Георгиев, повече от час чете анекдоти и отделни части от различни свои спектакли, припомняйки доброто старо време на своите почитателки.Само след броени дни, отявленият фен на софийския "Локомонив", отборът, който с постиженията си в момента е в В група, сподели за сайта zakazanlak.bg, че благодарение на късмета на своята дъщеря, той ще гледа полуфинала от Европейското първенство по футбол в Марсилия. Късметът се усмихнал на щерката от лотария с капачки на известна марка газирано питие.

Футболните страсти, преживени на стадиона в Марсилия Светослав Пеев ще сподели и непосредствено преди финалите на Евро 2016 по националната телевизия, довери той.

Както повеля традицията "На баница" софиянецът от "Дондуков" отнесе със себе си голяма тава казанлъшка баница и спечели сърцата на куп нови почитателки.

На изпроводяк лицето на 50 годишната бирена класика опита под дебела липова сянка на местно заведение и от хладината на наливната "Загорка".

Биреният контражур събра погледите на десетки любопитни .