10-метрова бяла лимузина впечатли казанлъчани на 15 октомври. Луксозният Lincoln паркира в един от реномираните автомобилни сервизи в града на розите, за да направи профилактика, преди да поеме по пътя на щастливите хора, избрали го за своите специални поводи.

Впечатляващата лимузина има 6+1 места, бар, както и всички екстри, за да се чувства комфортно всеки, който се вози в нея. Собственост е на 37-годишния Тихомир Матев от Баня, Карловско. Притежава я от две седмици. По думите му, това е единственият такъв автомобил в целия район, който предлага елегантност и лукс за сватби, партита, рождени дни и други тържества, които ще накарат щастливците да се чувстват още по-специални. Подобна лимузина има в Карлово, но към момента автомобилът на Тихомир се оказал единствено действащ в региона, такъв можело да се наеме чак в Пловдив.

37-годишният собственик на луксозния Lincoln решил да опита с това начинание, защото искал да доставя радост и щастие на хората, които избират това да стане част от техния празник. Като малък прекарал тежко заболяване, което сериозно се отразило върху здравословното му състояние. Вероятно житейските изпитания са подсказали на младия мъж, че това е една възможност да доставя удоволствие на хората в хубавите мигове от живота им и да оставя незабравими спомени от това преживяване.