Според звездите: Годината, която посрещнахме

2023 година идва с много добро, което ще се отрази във всички сфери – работа, семейство, кариера. Ето какво казват звездите за всяка зодия:

Овен
Ще срещнете много интересни хора, многократно ще срещнете Доброто през 2023 г. Съсредоточете се върху дома си и изградете това, което желаете за целия си живот. Най-накрая някои представители на зодия Овен решават да купят мечтания имот или да си уредят страхотен наем. Сатурн може да повлияе на връзката ви с чужди страни, вашите разходи и финансови печалби, социалните ви връзки, а също и склонността към духовност.

Телец
През 2023 г. може да срещнете проблеми в семейния или партньорския си живот, които ще ви изненадат малко. Ще копнеете за стабилен дом, където винаги можете да намерите сигурност и любов. И точно това ще успеете да изградите през новата година. За да получите благословията на Сатурн, за да получите очакван бизнес успех, ще е необходимо да имате постоянство, както и да избягвате негативни коментари и мисли.

Близнаци
През измналата 2022 г. намерихте мечтаната кариера и сега се състезавате с главоломна скорост. Още в началото на 2023-та ще откриете, че основната ви цел не са парите, а свободата. През пролетта може да се разсеете от изгодни предложения за работа, които ще ви накарат да се замислите поне за момент дали наистина правите всичко в своя интерес. Всяка пречка само ще ви направи по-силни, не се съпротивлявайте на естественото развитие.

Рак
Пригответе се за силен старт! Новата година обещава дълбоки преживявания, а също и един от най-важните моменти, когато ще трябва да се вземат решения. Ще се съсредоточите основно върху щастието, любовта, но също и върху поемането на риск и вашето израстване. Най-накрая ще осъзнаете, че не трябва да чакате живота да ви поднесе нещо хубаво, а сами да го постигнете.

Лъв
Започва нов цикъл от живота на Лъвовете. Включете предимно себе си в него. Цялата година ще бъде някак горчива, за пореден път ще се убедите, че трябва да се борите за щастието. Оставете ограничаващите убеждения и не мислете за компромис за всяко подходящо решение – време е и за вашето мнение. Тази година Сатурн ви съветва да избягвате да се ровите в миналите си грешки и да започнете да работите по вашите проекти и работа.

Дева
Ще изобилствате от енергия, която обичате да влагате в подобряване на дома си, укрепване на семейните отношения или търсене на нова работа. Ще бъдете изключително гъвкави. Особено успешни в сферата на кариерата ще имате през есента, когато ще срещнете човек, който ще ви помогне много в тези планове.

Везни
Тази година ще трябва да се откажете от някои приятелства, с които не се чувствате комфортно. В началото на годината може да се почувствате изтощени и неспособни. Но още през пролетта ще покажете, че сте лидер в работата си. В края на 2023 г. на някои Везни им предстои повишение в работата или смяна на местожителството. Ще разберете, че вече сте надраснали някои ситуации в живота си и трябва да погледнете на всичко от дистанция.

Скорпион
Няма нещо, което да не можете да направите тази година, въпреки че не всичко ще е в хармония с душата ви. Но трябва да опитате различни неща, за да разберете кое е точно за вас. Уважаването на авторитета обаче ще бъде голям проблем за вас през втората половина на годината, особено в работата. В края на годината обаче ще разберете, че всяко нещо си е имало причина и се е случило точно както трябва.

Стрелец
Тези представители на зодия Стрелец, които не са решили да направят промени през предходната година, може да бъдат принудени да го направят през 2023 г. Трябва да избягвате изневярата, дори и привидно „невинната“, когато си размените няколко съобщения с близък човек. Инициирайте финансовите възможности, няма да има по-добро време от новата година.

Козирог
Ще бъдете като магнит! Ще привлечете правилните хора, които ще ви научат да мислите съвсем различно от това, с което сте свикнали досега. Ще просперирате в любовта, кариерата и финансите. Вие официално сте щастливите деца на 2023 г.! Целта ви през новата година обаче няма да е да работите повече, а по-ефективно. Вие сте в средата на голяма трансформация, която другите може да не разберат.

Водолей
Още в началото на годината ще очаквате с нетърпение какво ще ви донесе. Имате големи надежди за това, надявайки се, че семената, които сте засели миналата година, ще растат с ракетна скорост. Ако смятате, че 2022 е страхотна възможност, двойно по-добра ще е следващата година! Очаква ви зашеметяващ успех. Тази година ви очакват прекрасни неща.

Риби
Не се страхувайте да смените работата си, новата година го изисква. Всичко, което желаете, е скрито в промяната, която се страхувате да направите. Решете се и бягайте напред към всичко, което ви попадне. Независимо дали става въпрос за пътуване до екзотични дестинации, стартиране на собствени проекти или нова любов, той може да използва всичко в максимална полза.