62 са арсеналските абсолвенти от Випуск 2021, които получиха на тържествени церемонии своите дипломи за висше образование. 35 от тях са възпитаници на Технически университет – София, Филиал Пловдив, 27 са завършилите Техническия колеж в Казанлък.

Церемониите по връчване на дипломите на абсолвентите се състояха на 5 май в Пловдив и на 10 май в Казанлък. При изключителна тържественост, в присъствието на академичното ръководство на Технически университет - София, във висшите учебни заведения в Пловдив и Казанлък бяха връчени дипломите на новите инженери. 62 от завършилите са арсеналски кадри, 8 от които са отличници по време на следването и на защитата на дипломната си работа. А една арсеналка - Ваня Пантелеева Николова, освен с грамота, бе отличена и със сребърен медал от Филиала в Пловдив за постигнат отличен успех.

За тържествата по случай връчването на дипломите на абсолвентите, за арсеналската гордост - отличниците в двете висши учебни заведения към Техническия университет в София, както и за всички студенти и колежани от Випуск 2021, за емоциите днес и бъдещето утре, четете в брой 280 на в. "Трибуна Арсенал". Броят излиза в навечерието на 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.