В новата "Трибуна"...

10 години навърши Базата за развитие и внедряване на боеприпаси на "Арсенал" АД, съобщава в новия си брой вестникът, който чете Казанлък- " Трибуна Арсенал".

От създаването й досега са разработени редица нови изделия, влизащи в богатата продуктова листа на фирмата. БРВБ посреща своята 10-та годишнина с удовлетворение и делово, заради новите задачи, нетърпящи отлагане.


За рейтинга на висшите училища в България и за това, че Техническият колеж в Казанлък, който е част от структурата на първото по рейтинг висше техническо училище- ТУ София, съобщава изданието.

В броя ще ви срещнем с един от най- интересните наставции на млади хора и бъдещи машиностроители в "Арсенал" Божидар Колев, с повелителя на моретата, навършил преди ден 80 години Дончо Папазов.

За новите синдикални предизвикателства след поредния Конгрес, за активностите на "Експертите", полезна информация за работещите в "Арсенал" пише още " Трибуната". Срещата с "Времената и хората" този път в памет на обявената от ЮНЕСКО за световна личност на 1999 година, казанлъчанинът, оставил своя творчески почерк в цял свят академик Дечко Узунов, чиято 120 годишинна от рождението му бе отбелязана днес..

Онлайн изданието може да прочетете тук:

http://www.zakazanlak.bg/archive/202.pdf